De nieuwe Fiat Topolino: de schattigste manier om steden te elektrificeren!

De nieuwe Fiat Topolino heeft een bekend en tot de verbeelding sprekend naamplaatje: de Topolino, een naam die ooit de weg plaveide voor stedelijke mobiliteit en nu de weg wijst naar duurzame stedelijke mobiliteit.
Gemaakt in de stad en voor de stad: de Topolino breidt mobiliteit en vrijheid ook uit naar de jongste klanten.
De nieuwe Topolino rijdt 100% elektrisch en markeert een volgende stap in het traject van het merk naar elektrificatie.

Fiat heeft de naam en het eerste beeld onthuld van zijn nieuwe duurzame stedelijke mobiliteitsoplossing: de Topolino.
De 100% elektrische Fiat Topolino is een vierwieler die klaar is om bij te dragen aan de uitbreiding van de stedelijke elektrische mobiliteit en die al het optimisme van zijn naamgenoot overbrengt op een toegankelijke, 100% elektrische uitvoering die alle "coolness" van de
Fiat 500 in zich verenigt. Deze beroemde en suggestieve naam effende het pad voor stedelijke mobiliteit en doet onmiddellijk denken aan de eerste Fiat 500, de iconische wagen die een revolutie teweegbracht in het concept van de gemotoriseerde wagen.
De Fiat 500 - algemeen bekend als "Topolino" - werd geproduceerd van 1936 tot 1955 en vond letterlijk het concept van mobiliteit voor het volk uit.

De nieuwe Topolino belichaamt la dolce vita en de Italiaanse geest van Fiat op perfecte wijze. De Topolino wil een glimlach toveren op ieders gezicht en de betekenis van la dolce vita in het straatbeeld verpersoonlijken. Eentje dat bestaat uit vreugde, optimisme en (rij)plezier.

 

 

De nieuwe Topolino belichaamt perfect de Italiaanse geest en la dolce vita van Fiat. Als wagen die een glimlach op ieders gezicht wil toveren, brengt de Topolino een nieuwe interpretatie van la dolce vita naar de stadsstraten: een concept dat bestaat uit vreugde, optimisme en rijplezier. De nieuwe vierwieler is een nieuw elektrisch mobiliteitsapparaat dat is ontworpen voor een breed publiek, zoals jonge klanten, gezinnen en stadsliefhebbers.

Hij is perfect geschikt voor de stad en mensen die op zoek zijn naar een duurzame en frisse mobiliteitsoplossing. Hij past perfect bij de missie van Fiat om duurzame stedelijke mobiliteitsoplossingen te bieden voor iedereen. Voor jonge generaties betekent de Topolino veel meer dan gewoon een vervoermiddel. Dankzij zijn charmante design dat geschikt is voor elke generatie, zal hij jongeren weer echt verliefd laten worden op wagens.
Bovendien zal de nieuwe Fiat Topolino een sociaal actieve rol spelen in de promotie van elektrische mobiliteit in steden én de creatie van een persoonlijke mobiliteitsoplossing voor het hele gezin.

De naderende lancering markeert een volgende stap in het proces van het merk richting elektrificatie en sluit perfect aan bij de visie van Fiat: "Het is pas groen als het groen is voor iedereen". Als autoproducent streeft Fiat er tenslotte elke dag naar om rijden in de stad te revolutioneren en duurzamer en toegankelijker te maken voor iedereen. De nieuwe Topolino is met zijn coole design de perfecte wagen om duurzame mobiliteit te stimuleren.